В українських магазинах почав масово з'являтись такий вид напівфабрикатів, як заморожений хліб.

Про це інформує "businessua.com".

Один завод в Україні за день завод виготовляє приблизно 30 тонн французьких багетів, чіабатти та інших хлібних виробів. Асортимент продукції розширюється і на такий вид заморожених продуктів знаходиться чимало покупців.

На сьогоднішній день даний продукт дуже популярний у всіх країнах світу. Всього відомо близько 300 різновидів заморожених хлібних виробів.

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Спеціалісти перевагою такого напівфабрикату є термін його зберігання. Також, як запевняють технологи, таких хліб довше залишається свіжим.

Його можна допекти в будь-який зручний для вас час, щоб подати до столу теплим. Даний продукт вкрай популярний серед власників місць громадського харчування, при яких немає власних пекарень. Купити заморожений хліб можна в спеціальних відділах супермаркетів, торгових центрах, вуличних міні-пекарнях, сервісах по доставці їжі, а також придорожніх кафе.

Нагадаємо, фахівці запевняють, що є сорти риби, яку краще зовсім виключити з свого раціону.

Причиною є порушення в розведенні і забруднення навколишнього середовища. Риба може містити не тільки шкідливі речовини, але і токсини, небезпечні для здоров'я та життя.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, відомий американський стартап Apeel Sciences створив їстівну упаковку, яка дозволяє зберігати продукти вдвічі довше.

Раніше портал Знай.ua писав, що колишня веганка показала, як відреагував її орназім на раптову появу в раціоні єжі тваринного походження. Користувачі соцмереж не підібрали слів.

Дивіться: Як правильно зберігати хліб, щоб вберегти від цвілі