Вчені розповіли, як постійні знущання і глузування в школі можуть вплинути на мозок дитини. Так пише replyua.net, посилаючись на "24 канал".

Над встановленням зазначеного факту працювали співробітники Королівського коледжу Лондона. Вони провели дослідження, участь в якому взяли шістсот вісімдесят два підлітка. Їх вік коливався в межах від чотирнадцяти до дев'ятнадцяти років. Добровольці проживали на території Франції, Великої Британії, а також Німеччини. Учасники дослідження повинні були взяти участь в опитуванні.

Як показали його результати, тридцять шість добровольців піддавалися цькуванню протягом досить тривалого періоду. Також шістсот сорок шість чоловік відчували буллінг час від часу.

Фахівці детально вивчили мозок всіх учасників експерименту. Це дало зрозуміти, що у тих дітей, які страждали від цькування, деякі області в мозку значно зменшилися.

Особливо ця тенденція торкнулася шкаралупи і хвостатого ядра. Ця ситуація спровокувала появу у дітей, що переживають цькування, високого рівня тривожності у старшому віці. При цьому, варто відзначити, що чим частіше дитина переживав буллінг, тим більш вираженими були зміни в його мозку.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нагадаємо, що український школяр, який захистив честь "Мрії", отримав подарунок із рук капітана: зворушливі кадри.

Також "Знай.ua" писав, що у горах Львівської області на трасі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участю туристичного автобуса. Відомо, що водій перевищив швидкість попри те, що рухався на "лисій" гумі.