У ЦВК затвердили кошторис для проведення виборів Президента України. Сума становить 2,35 млрд гривень, а проведення виборів до Верховної Ради обійдеться в 1,94 млрд гривень.

Передає Хвиля.

Повідомляється, що ЦВК ухвалила власний кошторис в межах бюджетних програм №6731040 "Проведення виборів Президента України" та №6731020 "Проведення виборів народних депутатів України".

Також Центральна виборча комісія затвердила кошторис за виконання бюджетної програми №6731050 «Функціонування Державного реєстру виборців» на рівні 223,5 млн гривень.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Показати ще

"Також затверджено кошторис видатків Центральної виборчої комісії на підготовку та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 на суму 266 млн 30 тис. 808 гривень", — кажуть у прес-службі ЦВК.

До того ж, комісією був прийнятий порядок контролю за цільовим використанням коштів державного бюджету, який виділяють на підготовку до виборів Президента і Ради.

Ця постанова набирає чинності після того, як Міністерство фінансів прийме відповідне рішення.

Нагадаємо, ЦВК оприлюднила список кандидатів у президенти України: Зеленського там немає

Центральна виборча комісія оприлюднила список тих, хто подав документи для реєстрації кандидатом на виборах президента України.

За станом на 17:20 3 січня в Центральній виборчій комісії на участь у президентських виборах, які відбудуться в березні 2019 року, подали документи п'ять осіб.

Першим офіційно зареєстрованим кандидатом у Президенти України став екс-міністр екології та природних ресурсів України, юрист Ігор Шевченко, який подав документи в Центральну виборчу комісію у перший день передвиборної кампанії – 31 грудня.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Тест для майбутнього президента України: як насправді повинен звітувати гарант перед народом

Майбутньому президенту України потрібно обов'язково пройти спеціальний тест – принаймні раз в 10 років звітувати перед людьми про свій матеріальний стан та життя в цілому.

Також "Знай.ua" писав про те, що Анатолій Гриценко: Мені достатньо одного терміну, щоб змінити ситуацію в країні