У справі Зайцевої розгорівся новий скандал, який цього разу стосується автошколи, де вона отримала водійські права.

Зайцева

Автошкола може втратити державну акредитацію, повідомили в Головному управлінні Нацполіції Харківської області.

За результатами попереднього розслідування встановлено, що курс навчання в даній автошколі триває 2 - 2,5 місяця, після чого видається свідоцтво про закінчення курсів. Згідно з копією журналу обліку занять групи водіїв категорії "В" встановлено, що Зайцева була відсутня на п'яти заняттях протягом жовтня-листопада 2015 року, тобто фактично пропустила увесь процес навчання.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Популярні новини зараз

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

У той же час вона була присутня на занятті 9 жовтня 2015 року, що суперечить довідці від Державної прикордонної служби України, згідно з якою з 8 по 11 жовтня 2015 року Зайцева була за межами країни.

Міністерством освіти і науки України було в свою чергу встановлено, що автошкола не є установою професійної освіти, не має відповідної ліцензії та не має права видавати документи державного зразка.

Зайцева та Дронов

У зв'язку з виявленими серйозними порушеннями, в період з 15 листопада по 15 грудня були направлені запити голові Державної акредитаційної комісії України, начальнику Регіонального сервісного центру МВС в Харківській області та голові Державної акредитаційної комісії головного сервісного центру МВС на позбавлення автошколи сертифіката про державну акредитацію. Поки що відповіді не отримані.

поліція

Нагадаємо, у харківській поліції розповіли, що у фігурантки смертельній аварії на вулиці Сумській Олени Зайцевої вилучили достатню кількість біоматеріалів для проведення аналізів.

Відповідну заяву зробив голова харківського управління Нацполіції Олег Бех на брифінгу.

"Чому зараз експерти заявили в суді про брак вихідних даних - це інше питання. Якщо буде необхідно, проведемо службове розслідування і перевірку наркоцентру", - зазначив Олег Бех.

Як повідомляв раніше Знай.ua, адвокат обвинуваченого у скоєнні смертельного ДТП в Харкові Геннадія Дронова Сергій Перепелиця оприлюднив результати нової експертизи, яка перевернула хід справи.

Також Знай.ua писав про те, що Київський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід обвинуваченим у смертельному ДТП на вулиці Сумська Олени Зайцевої та Геннадію Дронову до 16 лютого.