В Одесі силами поліції розшукують зловмисника, який побив місцевого мешканця в новорічну ніч.

Побиття сталося в ніч на 1 січня на вулиці Сахарова, 36 (Суворовський район).

Як відзначають в поліції, зловмисник побив чоловіка 1980 року народження біля під'їзду багатоповерхівки. Як кажуть очевидці, конфлікт стався через те, що дружина потерпілого та її знайома, які перебували біля під'їзду будинку, зробили зауваження чоловікові, який на автомобілі заїхав на тротуар, перегородивши вхід в під'їзд. Водій обсипав жінок з погрозами фізичною розправою, а також ображав їх.

"На крики з будинку вийшов потерпілий. Підозрюваний накинувся на нього - бив кулаками в обличчя. Коли чоловік впав, продовжував наносити йому численні удари ногами по обличчю і голові", - кажуть у поліції.

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

З-за цього чоловік отримав важкі тілесні травми, його доставили в Одеську обласну клінічну лікарню. Медики знайшли у нього черепно-мозкову травму, перелом кісток основи черепа, крововилив у мозок. Порушник зник.

Як кажуть у Головному управлінні Нацполиции, чоловік, якого підозрюють у побитті, є професійним кікбоксером (за іншими даними він володіє тайським боксом) і в даний момент в його відношенні ведеться слідство по іншій справі.

У квітні 2018 року у Врадіївці Миколаївської області він разом з друзями на вулиці з особливою жорстокістю побив чоловіка, а також його батьків. Тоді втрутився ветеран АТО, який змусив чоловіка відійти від постраждалих. Однак, інцидент з бійкою продовжився в одному з кафе, - каже поліція.

Нагадаємо, В одеській маршрутці разом з пасажирами прокотилася справжня Смерть

В Одесі сталася історія від якої волосся дибки і ставати не по собі. Так, в одній з одеських маршруток під час руху помер пасажир.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Знаменитого українського авіаконструктора побили копи на вулиці: всі подробиці

У Києві на вулиці побили авіаконструктора заводу "Антонова" Віктора Ковальського.

Також Знай.uа" писав про те, що Копи випадково покарали чоловіка, який підвищив голос на павука: коли ти здохнеш, тварь