У Львові у середу, 2 січня, під час проведення ремонтних робіт стався обвал, у результаті якого постраждав працівник ЛМКП Львівтеплоенерго. Про це повідомляє пресс-служба Львівської міськради.

Інцидент стався в 12.59, у районі вул. Академіка Сахарова (Франківський район). Як сказано в повідомленні, потерпілий 1961 року народження, працює слюсарем з ремонту в підрозділі Району магістральних теплових мереж. Він виконували роботи з пошуку витоку на магістральній мережі.

Львів

"Під час проведення ремонтних робіт стався зсув ґрунту на працівника ЛМКП Львівтеплоенерго. Потерпілого з діагнозом закритий перелом верхньої третини лівої плечової кістки госпіталізували у восьму міську клінічну лікарню", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що незважаючи на те, що в Новий рік і на Різдво на вулицях міста патрулювала велика кіль силовиків, у новорічну ніч Україну сколихнули кілька вбивств. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

поліція

"Лише за добу з 31 грудня 2018 року було скоєно вісім вбивств і сім загиблих у ДТП в різних частинах нашої країни", – написав він.

Як повідомив В'ячеслав Аброськін, жорстокий злочин стався у Вінниці. Там була вбита ціла сім'я: пенсіонерка, 1953 р., її невістка, 1987 р. н., діти двох і семи років. Правоохоронці затримали підозрюваного, ним виявився найближчий родич вбитої сім'ї.

У той же день у Нікополі Дніпропетровської області поліцейські затримали 50-річного чоловіка, який вбив і пограбував 48-річну жінку.

"Життя жінки він оцінив у ноутбук і мобільний телефон, це і вся здобич покидька", – розповів Аброськін.

Нагадаємо, у перший день нового року в центрі Києва сталося страшне ДТП.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Миколаївській області при в'їзді в смт Казанка близько 11:00 1 січня сталася жахлива аварія.

Також Знай.ua писав, днями у Львові сталася страшна і жорстока аварія - працівник поліції збивши дівчину прямо на зупинці громадського транспорту і зник з місця ДТП.