На тимчасово окупованому Донбасі правлять зовсім не російські настрої, як би це не намагалися постійно приховати пропагандисти – люди цілком очевидно вважають себе українцями і частіше це показують відкрито, хоча б і на Новий рік.

Схожий випадок нещодавно описали у Twitter. Мова йде про один з магазинів, розташований з позицій бойовиків. Туди зайшов чоловік в той момент, коли з його телефону голосно звучали новини про окупантів з радіо "Тризуб".

Автор повідомлення уточнив, що в цьому продуктовому магазині регулярно роблять покупки бойовики. Так було і цього разу: три людини в формі стояли в черзі. Вони зробили зауваження ввійшов, щоб той зробив тихіше.

Молодий чоловік не розгубився, вимкнув трансляцію зовсім, зробив покупку і пішов.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

Показати ще

"І це на Новий Рік дива бувають? Адже правда бувають? Тобі наш респект, з Новим Роком! Слава Україні !!!", - написав автор публікації коментар до повідомлення на одному з форумів.

Дивіться: Чого хочуть українці на Донбасі?

Нагадаємо, у мережі показали, як Донецьк зустрів Новий рік в окупації.Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, що відбувалося в окупованому Луганську на новорічні свята. Також "Знай.ua" писав, 1 січня внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань на Донбасі загинув один український військовослужбовець.