Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова надійно ховає від сторонніх очей свого обранця, але при цьому хвалиться ним, не показуючи обличчя. Оскільки знаменитість намагається всіляко привернути увагу до своєї сторінці в Instagram, вона викладає в своєму акаунті різні фотографії з частинами тіла і предметами свого чоловіка. Серед найцікавіших фото ви побачите його шкарпетки, пластикові тапки, годинник, руки, а тепер вона піднесла ще одну дуже важливу для своїх фанатів фотографію, на якій зображена нога чоловіка.

Вона підписала знімок так: "Мої дорогі, допоможіть вирішити суперечку з коханим. У кого з нас довші за ноги? Деякі вважають, що у мене, а я сумніваюся! Що думаєте?"

Передплатника, само собою, не пройшли повз і почали активно обговорювати побачене. Природно, що більшість коментарів виглядали на кшталт: "Настя, ти купила коханому людині ремінь LV або він сам придбав у Смішних цінах? ", "Неважливо які ноги!!! Тут справа в мозку P. S (вашому ) ", "Все ж шкода, що у нас немає примусової госпіталізації", "Ну, плечі-то, однозначно, ширше у Вас, Онастас, ніж у Вашого шкарпетково-ушлепочного короля можете не дякувати, це не лестощі", "Годі вже улюбленого по запчастинах показувати,наступного разу вуха напевно будуть? "

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Незважаючи на те, що переважна більшість коментарів до фотографій Волочкової виглядають саме так, знаменитість це не зупиняє і вона активно постить в соціальних мережах. Серед її фотографій можна виявити знімки її досягнень, нарядів, різних частин тіла та інші скандальні витівки, над якими сміються тисячі людей.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відома російська балерина своїми публікаціями в соціальних мережах засмучує навіть найвідданіших своїх шанувальників. Чергова невдала спроба полягала в демонстрації модного, на погляд його власниці, червоного спортивного костюма, побачивши який складно втриматися від сміху.

Як повідомляв портал "Знай.иа": Волочкова продемонструвала своїм передплатникам теплі шкарпетки і модні пластикові тапки, розвалившись прямо в заметі.

ТакожЗнай.иа" писав, що Волочкова приголомшила заявою, в якому зізналася, що скоро виходить заміж.