Якщо Росія вторгнеться на територію України, проти російських військ розгорнеться партизанська війна.

Таку думку висловив журналіст Матвій Ганапольський в ефірі "Ехо Москви", передає "ХВИЛЯ".

"Ця війна перетвориться на партизанську. І доля Кримського моста тоді буде вирішена просто в перші дні. Взагалі, напад Росії на Україну – це миттєве зникнення Кримського мосту. З нього почнуть". Матвій Ганапольський

Журналіст закликає російську розвідку оцінити шанси РФ в Україні об'єктивно.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Я звертаюся до Кремля, до розвідки кремлівської і так далі. Ви там, барани, менше дивіться Соловйова-Кисельова і ось ці передачі розважальні ваші, де ви себе заспокоюєте, які ви сильні. А ви, будь ласка, розгорніть в Україні развідсітку і трішки поцікавтесь, взагалі, що тут відбувається в Україні. І що Україна представляє із себе зараз. Будь ласка, не зробіть фатальної помилки. Не для України. Україна зникне, але разом з Росією, це я вам гарантую. Просто я це знаю. На жаль, так і буде". Матвій Ганапольський

Нагадаємо, бойовики продовжують порушувати перемир'я на Донбасі, поранено двоє українських бійців, проте втрати окупантів значно вищі. Протягом доби 30 грудня, бойовики двічі обстріляли українських захисників Донбасу. Про останні події повідомили в прес-центрі ООС.

“Опорні пункти наших військ були обстріляні з БМП-2 в районі селища Новотошківське на Луганському напрямку з гранатометів різних систем і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку”, – йдеться у ранковому зведенні.

Як повідомляв раніше Знай.uа, на горлівському напрямку, незважаючи на новорічне перемир'я, сталося щось дивне. Терористи ДНР несуть серйозні втрати.

Також Знай.uа писав про те, що в мережу виклали свіжі кадри з тимчасово окупованої російськими терористами Горлівки, на яких можна побачити порожні вулиці і повну відсутність життя біля магазинів і будинків.