В українських магазинах під Новий рік почали масово продавати фальсифіковані продукти.

Одні із покупців харківського супермаркету виявила, як супермаркет обманює неуважних покупців. Зокрема, під виглядом червоної риби магазин продає дешевшого товстолоба. Водповідний фотодоказ оприлюднила у Facebook Євгенія Велика.

Вартість засоленої фальсифікованої форелі становить 711 гривень за кілограм. На етикетці зазначається, що продають "форель без шкіри", але у складі вказано, що це товстолоб.

Так магазини можуть продавати дешеві і фальсифіковані товари за більше ціну. Крім того, жінка не вказала, чи виявився справді продукт підробкою і чи зверталася вона до перосналу магазину.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Нагадаємо, не всі українці можуть, хочуть, або встигають накрити вдома гарний стіл. Багато хто в переддень Нового року працює і віддає перевагу придбачи вже готові страви в супермаркетах. вам там звісно ж все гарно запропонують і запакують. Однак потім можна отримати безліч неприємних сюрпризів від такого застілля.

Знайдіть можливість приготувати частування до столу для новорічної ночі самостійно - це зменшить ймовірність того, що на нього потраплять страви недобросовісної обробки, а також неякісні та прострочені продукти.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, дієтологи склали список продуктів, якими не можна закушувати алкоголь. Скористайтесь цими порадами в новорічну ніч.

Раніше портал Знай.ua писав, що українцям розповіли, чому найвигідніші акції в магазинах лише на алкоголь.