В харківській поліції розповіли, що у фігурантки смертельній аварії на вулиці Сумській Олени Зайцевої вилучили достатню кількість біоматеріалів для проведення аналізів.

Відповідну заяву зробив голова харківського управління Нацполиции Олег Бех на брифінгу.

"Чому зараз експерти заявили в суді про брак вихідних даних - це інше питання. Якщо буде необхідно, проведемо службове розслідування і перевірку наркоцентру", - зазначив Олег Бех.

Також у поліції зазначили, що до цих пір не можуть знайти нарколога Федірко, яка першою проводила огляд Зайцевої після ДТП. В даний час триває її розшук. На початку 2019 року чолі управління повинні надати звіт про хід пошуків.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Начальник слідчого управління Сергій Чиж зазначив, що правоохоронні органи передали експертам всю необхідну інформацію.

Раніше повідомлялося, що вся Україна дуже уважно слідкує за справою Зайцевої-Дронова про смертельну аварію в Харкові. Так, днями у справі круто змінилися обставини.

Харківських прокурорів у справі скандальної Зайцевої повинна перевірити кваліфікаційно-дисциплінарна комісія. Також відомо, що відповідна скарга була подана представником постраждалих в аварії Ларисою Матвєєвої.

Нагадаємо, опіати у справі Зайцевої: про що розповіли нові результати експертизи. Харківське обласне бюро судово-медичної експертизи відправило до суду висновок, згідно якого експерти знову не змогли визначити, чи фігурантка смертельного ДТП Олена Зайцева під впливом опіатів у момент аварії.

Як повідомляв Знай. ua, справа Зайцевої перевернулося з ніг на голову, суддям довелося покинути зал. Нова експертиза перевернула хід справи Зайцевої.

Знай. ua писав, що суддя Зайцевої виправдав вбивцю: рішення вже прийнято. В Єдиному реєстрі судових рішень з'явився відповідний документ.