В суботу, 22 грудня, різдвяний ярмарок у Львові завершився кривавою трагедією.

Кадри моменту вибуху на різдвяному ярмарку біля Оперного театру опублікували в мережі. Відео з'явилося на сторінці паблік "Муніципальна варта" у Facebook.

Подію зафіксували міські камери спостереження, які "спіймали" сам момент вибуху в дерев'яному будиночку на різдвяному ярмарку, а також дії людей під час інциденту і після нього.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

На відео чітко видно, що відразу після вибуху люди стали розбігатися в різні боки, а сам будиночок на колесах буквально за пару секунд опинився весь охоплений полум'ям.

Через деякий час очевидці почали повертатися, щоб надати допомогу постраждалим, погасити полум'я і спробувати врятувати майно.

Також на записі видно, що дві людини, які стояли найближче до епіцентру вибуху, виявилися в вогні, і очевидці відразу ж кинулися гасити на них одяг.

Нагадаємо, на Різдвяному ярмарку в центрі Львова відбувся моторошний вибух.

Про це свідчать відеозапис, яку опублікував на своїй сторінці в Facebook депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Наразі вже відомо, що вибух відбувся в одній із хатинок, де можна купити вуличну їжу. Відзначається, що за наслідками вибуху є постраждалі, один у важкому стані.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Львів сколихнув моторошний вибух. Інцидент трапився на Різдвяному ярмарку в центрі міста.

Про це свідчать відеозапис, яку опублікував на своїй сторінці в Facebook депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Нині вже з'явилася інформація про те, що вибух трапився в одній із різдвяних хатинок, де можна було придбати вуличну їжу. Там вибухнув газовий балон.

Відомо, що за наслідками вибуху є постраждалі, чотирьох людей госпіталізували, двоє зараз перебувають у реанімації в опіковому відділенні. У всіх постраждалих - опіки обличчя, шиї, верхньої частини тулуба і верхніх кінцівок.

Також Знай.ua писав про те, що Львів сколихнув моторошний вибух, інцидент трапився на Різдвяному ярмарку в центрі міста.