У вівторок, 25 грудня, Україну накриє південний циклон - він принесе вітряну погоду. Метеорологи попереджають, що більшу частину країни накриють сніги, також очікуються хуртовини.

Цю інформацію повідомляє Укргідрометцентр, передає "ХВИЛЯ".

Так, згідно з прогнозом синоптиків, українцям варто очікувати ускладнення погодних умов: сніг, місцями сильний сніг, хуртовини (у східних регіонах, Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській областях – сильний мокрий сніг, подекуди з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь), в західній частині країни і в Одеській області – переважно слабкий сніг. Пориви вітру 15-20 м/с, в Приазов'ї місцями 25-28 м/с.

Температура вночі 3-8 °, вдень 1-6 ° морозу; на півдні, сході та Дніпропетровської області протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

У Києві 25 грудня прогнозується сніг, хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця; температура вночі та вдень 4-6° морозу.

Згідно з даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 25 грудня найвища температура вдень була 7,8° в 2017 році, найнижча вночі -21,0° в 1969 році.

У середу, 26 грудня, в країні очікується невеликий сніг, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 4-9°, вдень 0-5° морозу, в західних і південних областях від 2° морозу до 3° тепла; в Карпатах та на півночі Лівобережжя вночі 7-12° морозу, вдень 2-7° морозу.

У Києві 26 грудня прогнозується невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 5-7° морозу, вдень 1-3° морозу.

Нагадаємо, що відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода у новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікарі назвали продукти, які краще не ставити на новорічний стіл.

Також "Знай.uа" писав, як встигнути зробити всі справи до Нового року.