Російські пропагандисти зганьбилися з новим фейком, головним героєм якого став президент України Петро Порошенко.

Кремлівський канал НТВ представив новий сюжет про пророкування відомої ясновидиці Ванги. У ньому нібито йдеться про те, що "п'ятий президент України оголосить війну небес, затіявши створення нової церкви".

Пропагандистський канал давно славиться своїми скандальними фейковими сюжетами, тому його новий "перл" інтернет-користувачі також не змогли обійти стороною. У соцмережах різко розкритикували явно вигадане "передбачення Ванги", висміявши фантазію кремлівських пропагандистів.

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

"Черговий треш від зомбоканалов! минулі пророцтва не збігаються з нинішніми. Продовжуйте це весело", "Вам не набридло труп старої кожен рік трясти по телеку?", "Запитайте будь ласка у Ванги, коли мені газ проведуть", "Чергова маячня від НТВ. Скільки можна брехати ще й покійницю в свідки брати", "Деградація НеТВ почалася з віджимання каналу Путіним. З тих пір НеТВ не втомлюється пробивати чергове днище за днищем. Це ВСЕ, що випливає з вашої черговий "новини", "У ФСБешников криза жанру. Ще кгбешники використовували ім'я Ванги і активно користувалися її послугами. Час минув, Ванги вже давно немає, а ФСБешники донині користуються її иминем і її "даром", — обурюються люди в соцмережах.

Нагадаємо, Путінський товариш Дмитро Кисельов з пропагандистами пробили дно у прямому ефірі: лелека - це зозуля.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Путін допускає позитивне рішення про звільнення українських моряків лише за умови переговорів з Медведчуком.

Також "Знай.uа" писав, що російський президент погрожує придбанням "кривавого характеру" створення Єдиної Української Православної Церкви.