За представників спецпідрозділу "Беркут" пообіцяв помститися одіозний український танцюрист балету Сергій Полунін.

Про це артист написав на сторінці в Instagram. Полунін звинуватив снайперів в розстрілах демонстрантів під час протестів на Майдані і підставу бійців, передає replyua.net.

"У період Майдану снайпери стріляли в обидві сторони - учасникам протесту в спину і поліцію "Беркута", щоб розлютити ситуацію і зробити революцію. Коли все вже закінчилося, статуя була побудована для загиблих демонстрантів, але "Беркут" у всьому підло звинуватили" - поскаржився Полунін.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Танцюрист стверджує, що співробітників спецпідрозділу ненавиділи, "били і вбивали". На думку Полуніна, людям нібито передали неправдиву інформацію.

"Все це не правда, і хлопці з "Беркута", ви не забуті. Я щиро захоплююся тим, що ви стояли проти зла і виконували свою роботу. Ви завжди займаєте особливе місце в моєму серці! Ми всі пам'ятаємо і знаємо правду, я плачу за ваших друзів, які були вбиті, і я молюся за вас, хлопці", - написав він.

Скандальний український танцюрист балету Сергій Полунін, який недавно шокував шанувальників своїм татуюванням на грудях із зображенням російського президента Володимира Путіна, пояснив свій вчинок в інтерв'ю російським ЗМІ. Виявилося, що він у тому "оригінальному" стилі, подякувавав Путіну за те, що він "вибрав добро" і "рухається до світла".

Нагадаємо, що відомий танцюрист балету з Херсона Сергій Полунін вразив новим висловлюванням про російського президента. Полунін побажав главі Кремля успіхів у боротьбі, до якої, очевидно, має намір приєднатися.

Також "Знай.ua" писав, українці жорстко потролили відомого артиста Сергія Полуніна за любов до Путіна.