У контрольних пунктах в'їзду-виїзду, розташованих на лінії зіткнення в районі проведення Операції об'єднаних сил, сьогодні вранці на в'їзді і виїзді перебували майже 500 автомобілів.

Цю інформацію повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби.

"У контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення ООС, сьогодні вранці на в'їзді й виїзді перебувала така кількість транспортних засобів: "Майорське"- 30/80; "Маріїнка"- 40/90; "Новотроїцьке" - 35/130; "Гнутово" - 30/50". йдеться в повідомленні
п

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Нагадаємо, при в'їзді в Україну на кордоні з Польщею відбувається критичне скупчення атомобілів. Цю інформацію повідомляє Держприкордонслужба. За словами прикордонників, пункти пропуску з український сторони працюють у штатному режимі.

"Попереджаємо подорожуючих про значне скупчення транспортних засобів на кордоні з Польщею у напрямку в'їзду в Україну. Найбільше автомобілів і автобусів чекають оформлення перед пунктами пропуску "Краковець-Корчова", "Шегині-Медика" та "Грушів-Будомєж". У переважній більшості повертаються додому на період зимового вікенду наші громадяни, які працюють та навчаються за кордоном або виїжджали перед святами в особистих цілях".

З української сторони для пропуску авто сплановані додаткові резерви. Також налагоджено взаємодію зі всіма контрольними службами в пунктах пропуску, постійно проводяться робочі зустрічі з польськими колегами щодо прискорення контрольних операцій.

Також портал писав, на окупованому путінськими головорізами Донбасі, в зоні бойових дій, за минулу добу жоден боєць не отримав травм і поранень. Випадків загибелі серед українських захисників також не було. Відомо, що донецькі бойовики не використовували озброєння, заборонену "Мінськом".

Як повідомляв Знай.uа, бойовики "ЛДНР" гинуть навіть без бойових дій.

Також Знай.uа писав, українські герої відправили путінського блазня "Крамаху" в пекло, як це було.