У Миколаєві невідомі побили депутата обласної ради. Троє чоловіків були в костюмах Дідів Морозів і кричали при цьому "З Новим роком!"
Про це пишуть місцеві ЗМІ.
Потерпілим виявився представник партії "Блок Петра Порошенко" в облраді Миколаєва Федір Барна. Нападники били депутата палицями.Інцидент стався в офісі, що розташований на території будівельного ринку на вулиці Космонавтів.
В результаті події політик отримав травму голови і рубану рану ноги. З таким діагнозом його госпіталізували. При цьому наголошується, що автомобіль депутата зловмисники не чіпали.
Користувачі мережі активно відреагували на таку інформацію. В одному з найяскравіших постів у соціальній мережі Facebook йдеться: "У Миколаєві три Діда Мороза побили депутата облради. Тобто, дійшов чийсь лист".

Розшуком злочинців зараз займається поліція.

Нещодавно в російському місті Кемерово помер актор, який грав Діда Мороза на дитячому ранку. Інцидент стався прямов садочку. Раніше артист переніс складну операцію, але продовжував виходити на сцену і брати участь в заходах.

Заслужений артист Росії Валерій Тітенко пішов з життя у віці 67 років. Він не дожив буквально кілька днів до свого Дня народження. Тітенко протягом декількох років брав участь у дитячих концертах у костюмі казкового персонажа Діда Мороза.

Нагадаємо, українцям, які хочуть на Новий рік поїхати до якогось із туристичних міст нашої країни, розповіли, у скяльки обійдеться святкування.

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Печерському районі Києва в суботу, 8 грудня, в кімнаті охорони, яка знаходиться в підвалі 46-поверхового житлового будинку, сталося загоряння.

Також "Знай.ua" писав, що у центрі Харкова встановили незвичайний новорічний об'єкт – величезний ведмідь розважає дітей та дорослих. Він "вміє" співати новорічні пісні. Ведмедя посадили біля знаменитої пам'ятки міста - Дзеркального струменя, навпроти Харківського театру опери та балету.