В ніч на 22 грудня була затримана одна з фігуранток справи вбивства Катерини Гандзюк голова Олешківської РДА Олена Кравченко-Скалозуб.

Про це повідомила журналістка Мар'яна П'єцух в Facebook.

"Друг Катерини Гандзюк місцевий політик Олександр Власов повідомив, що вночі затримана голова Олешківської РДА - Олена Кравченко-Скалозуб (на фото з дитиною), яку опоненти (і її чоловіка) називали координаторами вирубки лісу в районі. Зокрема, саме в цьому районі в травні згоріло 600 гектарів лісу - щоб потім зайнятися вирубкою під виглядом санітарної чистки, але трохи перестаралися, і згоріло занадто багато дерев. А ще вона радник голови Херсонської ОДА Гордєєва, який нещодавно нагородив її за хорошу роботу", - йдеться в повідомленні.

За словами журналістки, днями СБУ оголосила, що зараз активно працює над версією, що вбивство Гандзюк сталося з-за її активної позиції з відвертою критикою керівників області по вирубці лісу.

"Щоб не впустити опонентів, Торбін почав працювати кулаками, і почалася бійка, в яку поліція практично не втручалась", - додала П'єцух.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Нагадаємо, новий підозрюваний у справі Катерини Гандзюк, якого слідство вважає ключовою фігурою вбивства херсонської активістки, є помічником депутата Херсонської облради і зараз перебуває в Домініканській республіці.

Раніше Знай.uа писав про те, що про підозру вже раніше судимому громадянину України Левіну на прізвисько "Москаль-молодший", якого вважають важливим співучасником організації замаху і вбивства Катерини Гандзюк, повідомила прокуратура.

Також Знай.uа повідомляв, що з’явилась нова жертва у справі Гандзюк: на Херсонщині жорстоко побили активіста, який допомагав слідству.