Андрій Рева, міністр соціальної політики, пояснив різницю нарахування субсидий для безробітних українців, які проживають у містах і селах.

Про це він повідомив у парламенті на годині запитань до уряду, передає "Економічна правда".

"Щодо безробітних – чітко прописана у положенні різниця між жителями міста і села. Враховуючи те, що в селі залишається велика проблема безробіття, навіть якщо людина не працює, йому може бути призначена субсидія у світлі рішення комісії", - зазначив Рева.

Міністр соцполітики підкреслив, що готовий особисто допомогти міським жителям, які готові працювати. "Проблеми безробіття у великих містах на сьогоднішній день немає", - сказав він.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Якщо людина отримує півставки, він має право отримувати субсидію, йому не відмовляють. Але коли він має півставки, йому дотягують доходи до мінімальної заробітної плати. Дуже часто громадяни просять знизити офіційну зарплату, щоб отримати субсидію", - зазначив Рева.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні введені нові державні будівельні норми, які розробило Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Згідно новим нормам, мешканцям новобудов заборонили в квартирах розміщувати індивідуальні газові котли з відкритими і закритими камерами згоряння.

Як повідомляв портал "Знай.uа"1 січня 2019 року може принести українцям справжню побутову катастрофу. Водоканали в кожному місті України, ймовірно, будуть позбавлені електроенергії, а подача води в будинки і квартири українців, відповідно, припиниться. "Дякувати" за це варто наш чудовий уряд, який вводить в силу закон "Про ринок електричної енергії".
"Знай.uа" писав, що для одержувачів субсидій з'явилися неприємні новини, однак далеко не для всіх. Мінсоцполітики офіційно зарахувалj неплатників ЄСВ у список тих, хто не має право отримувати допомогу від держави. акже субсидії будуть позбавлені і сім'ї, в яких один з членів не є безробітним і не виплачує Єдиного соціального внеску в Пенсійний фонд.