Головна ялинка України посіла перше місце в рейтингу кращих різдвяних ялинок Європи, складеного сайтом "European Best Destinations".

Друге і третє місця в рейтингу зайняли різдвяні ялинки в Вільнюсі та Римі. Про це пише видання "Хвиля".

"Столиця України - ідеальне місце для мандрівників, які шукають автентичність, сніг, традиції. В Києві не одна, а кілька різдвяних ярмарків. Ви можете помилуватися однією з найкрасивіших ялинок в Європі на Софійській площі", - відзначають автори рейтингу.

Слід зазначити, що на фотографії зображена новорічна ялинка 2016/17 на Софійській площі. Нову ялинку урочисто відкрили в Києві 19 грудня.

Рейтинг, до якого увійшли 16 міст, складається на основі відгуків туристів з усього світу, які проголосували за найкрасивіші різдвяні ялинки.

Нагадаємо, головну ялинку України урочисто засвітили у День святого Миколая, 19 грудня, на Софійській площі в Києві. Відкриття святкувань супроводжувалося яскравим салютом та феєрверками.

До слова, цьогоріч 25-метрову ялинку прикрашає понад 1,5 тисячі іграшок і 3 км гірлянд з тисячами яскравих ліхтариків холодного білого кольору, деякі з яких виконані у формі кристалів. Прикраси на головній ялинці України мають незвичну форму, адже їх зробили максимально схожими до дивовижних звірів, які малювала Марія Приймаченко.

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, мер Києва Віталій Кличко взяв участь у церемонії запалювання вогнів на головній новорічній ялинці на Софійській площі у Києві. У церемонії також взяла участь дружина президента Марина Порошенко.

Також Знай.ua писав, новорічна ялинка на Софійській площі в Києві нижча за торішню. Вона більше не буде мати такі величезні розміри, як це було раніше, адже її переміщення є надзвичайно складним та створює безліч транспортних проблем