В ніч з 20 на 21 грудня мешканці одного з районів Києва не зможуть пити воду, що тече з кранів. Тимчасова незручність пов'язано з планової профілактичної промиванням мереж.

Роботи будуть проводити в Деснянському районі по вулиці Закревського (від вулиці Маяковського до Драйзера). Профілактична промивка пройде в ніч з 20 на 21 грудня з 00:30 до 5:35.

На час проведення робіт мешканцям будинків не рекомендують користуватися водою з крана для приготування їжі та гігієни. Після того, як промивка закінчиться, води з крану потрібно дати стекти, дочекавшись, поки вона буде прозорою і без запаху. Також працівники комунальних служб запевняють, що це обов'язкова профілактика, яка потрібна для того, щоб вода не застоювалася але не погіршувалася її якість, а труби могли очиститися від осаду.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Києві анонсували чергові відключення централізованого водопостачання через планове проведення ремонтних робіт.

Також раніше повідомлялося, що минулого тижня депутати Київради затвердили бюджет міста, що склав понад 57 млрд грн. Здавалося б, своєчасне прийняття коштів має забезпечити своєчасне фінансування всіх галузей розвитку столиці. Але, як виявилося, народні обранці не врахували головного аспекту - без вчасно затверджених цільових програм бюджет не принесе відповідної користі.

В плані дня останнього в 2018 році пленарного засідання Київради, яке відбулося 18 грудня, - близько 150 питань. Більше 10 з них - міські цільові комплексні програми, які обов'язково необхідно затвердити до початку наступного року. А це питання досить тривале, оскільки містить в собі масу нюансів, які потребують детального обговорення.

Нагадаємо, мисливці врятували лося з крижаного полону.

Раніше Знай.uа писали українцям зробили несподіваний подарунок до Дня Святого Миколая.

Знай.uа писав про те, що кияни залишаться без води: графік відключень та адреси.