Інформацію про те, що послуга, за допомогою якої можна переносити абонентський номер з одного оператора на інший з абсолютним збереженням номера, навіть з кодом, стартує 1 травня 2019 року, підтвердили три найбільші українські мобільні оператори.

Про це стало відомо завдяки повідомленням на офіційних сайтах операторів "Київстар", "lifecel" та "Vodafone Україна".

мобільний зв'язок

За інформацією операторів, вже в травні 2019 року номер "сімки" разом з кодом повністю належатимуть абоненту і можна буде без зміни номера переходити на обслуговування іншого оператора.

Календар мобільних операторів

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Послуга MNP дозволить зберегти ділові та особисті контакти, адже люди, які знали номер абонента багато років, зможуть залишатися на зв'язку з ним", - йдеться в заяві lifecell.

Повідомляється, що абонентам, які користуються передплаченими послугами зв'язку, необхідно буде зареєструватися в оператора, від якого вони переносять номер, надавши документ, що посвідчує особу. Також у операторів буде можливість зареєструватися онлайн - без відвідування центрів обслуговування абонентів.

Варто нагадати, що Роскомнадзор планує витратити в 2019 році на розробку нової технології для блокування месенджера Telegram близько 20 млрд рублів. Судячи з усього, регулятору не вистачає ідей або можливостей, адже месенджер Дурова досі існує на території Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в 2019 році один з найпопулярніших в Україні інтернет-провайдерів "Воля" планує підвищити вартість послуг. Цю інформацію повідомив комерційний директор компанії Михайло Дмитриченко. Відомо, що компанія планує підвищити ціни на 10-20%.

Нагадаємо, мобільні оператори вигадали, як ще здерти грошей з українців.

Як повідомляв Знай.uа перенесення мобільного номера: коли стартує послуга і що потрібно зробити вже сьогодні.

Знай.uа писав, мобільні оператори змусять українців реєструватися: що це значить.