Відомий український артист балету Сергій Полунін приголомшив мережу новим фото і підписом до нього. У свій день народження танцівник заявив, що ще з дитинства бачив в Путіні "світло", а всі побажання він хотів би перенаправити саме президенту РФ.

Фото з татуюванням Путіна та гучною заявою Сергій Полунін виклав на своїй сторінці в Instagram.

"После пару дней проведённых в России еду до следующего места. Путешествуя по миру Мне очень грустно што Некоторые Новости и Люди отзываются о вас нехорошо. От всего сердца Я хочу сказать Што Я Люблю находится здесь и Люди здесь святые", - підписав фото артист балету.

Після публікації в коментарях розгорівся справжній скандал. Багато хто не міг зрозуміти, звідки у Сергія раптом "прокинулася" така любов до Росії і її президенту. Після першої публікації Сергій неодноразово висловлювався і розміщував нові знімки в мережу. На одному з них він показав свої тату із зображенням Путіна , а також поділився радісною новиною про те, що став громадянином Росії.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Окрім цього, Сергій відзначив, що Росія може стати "раєм на землі", а її мешканці "рятують світ".

Скандальний український танцюрист балету Сергій Полунін, який недавно шокував шанувальників своїм татуюванням на грудях із зображенням російського президента Володимира Путіна, пояснив свій вчинок в інтерв'ю російським ЗМІ. Виявилося, що він у тому "оригінальному" стилі, подякувавав Путіну за те, що він "вибрав добро" і "рухається до світла".

Нагадаємо, що відомий танцюрист балету з Херсона Сергій Полунін вразив новим висловлюванням про російського президента. Полунін побажав главі Кремля успіхів у боротьбі, до якої, очевидно, має намір приєднатися.

Також "Знай.ua" писав, українці жорстко потролили відомого артиста Сергія Полуніна за любов до Путіна.