Начальник кримських і донецьких бойовиків знову взявся за старе. Володимира Путіна користувачі соцмереж висміяли за нові "ніжності" з дітьми. Багато хто може пригадати ті кадри, де російський президент цілує хлопчика в живіт, але в цей раз все вийшло трохи по-іншому.

Про це стало відомо завдяки фотографіям, які опублікували російські ЗМІ.

«Куди полетимо?»: Путін зустрівся з хлопчиком Артемом, бажання якого — побачити Пітер з висоти пташиного польоту — обіцяв виконати, і подарував йому вертолітну прогулянку над містом», — повідомив журналіст з «кремлівського пулу» Дмитро Смирнов, пише портал "Политека".

Більш того, російські пропагандисти також опублікували фото, на якому Путін цілує маленького хлопчика прямо на очах у натовпу. Це стало причиною їдких коментарів з боку користувачів мережі.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

«Шоу лицемірів», «ганьба», «політична орієнтація», «чарівник, блін», «дід дістав піаритися на дітях», «в пупок цілував? Ні. Тоді це не справжній хлопчик», «Яке звання у хлопчика?», «не хлопчик, а лейтенант переодягнений», — пишуть вони.

Варто нагадати, що президент Білорусі Олександр Лукашенко вступив в суперечку з лідером РФ Володимиром Путіним і образився на нього у прямому ефірі. За словами білоруського президента, умови газозабезпечення його країни гірше, ніж у Німеччині, і це незважаючи на те, що Росія – головний економічний партнер Білорусі.

Путін сказав, що члени Євразійського союзу, зокрема Білорусь, мають великі привілеї в порівнянні з іншими країнами, зокрема – стосовно цін на газ. Путін заявив, що в Німеччині вартість російського газу становить 250 доларів за тисячу кубометрів, а в Білорусі – 129 доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході засідання "Великої двадцятки" в столиці Аргентини Володимир Путін разом з Еммануелем Макроном обговорили військовий конфлікт на території України і Сирії, говориться в прес-службі Кремля.

Нагадаємо, на саміті G-20 забули про Макрона: курйозне відео.

Як повідомляв Знай.uа дякуюмо, що не в ступі: стало відомо, як Меркель летіла на саміт в Аргентину.

Знай.uа писав, Трамп не встиг приїхати на саміт G20 і вже начудив: епічні кадри.