Російські окупаційні війська обстріляли населений пункт Золоте-4 на Луганщині.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook заступник керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

Наразі вже відомо, що через масовані обстріли бойовиків чотириповерховий будинок було частково пошкоджено.

"Обстріл позицій військових не дають бажаного результату - ворогові не вдається втягнути наших хлопців в повномасштабні військові дії. Тому терористи знову вдалися до обстрілу об'єктів життєзабезпечення і мирного населення. Вчора близько 16-ї години під інтенсивний вогонь потрапили житлові будинки Золотого-4", - написав Клименко.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Крім тоого він розповів, що проросійські бойовики випустили по домівках мирних жителів понад 30 мінометних мін калібром 82. Також вони вели вогонь з СПГ та РПГ.

Разом з тим варто відзначити, що у п'ятницю, 14 грудня, на території окупованого Донбасу, проросійські бойовики привели всі свої військові частини в повну бойову готовність. Усі незаконні підрозділи нібито отримали нове озброєння та техніку.

У повідомленні говориться, що так званий "заступник командувача оперативного командування" окупованих районів Донецької області заявив, що це нібито пов'язано з "загрозою наступальних дій з боку Збройних сил України".

Крім того, відомо, що підрозділи бойовиків доукомплектовані на 100% особовим складом, також вони отримали нове озброєння, технікою та боєприпасами. У пропагандистському виданні підкреслили, що артилерійські підрозділи бойовиків готові висунутися на заздалегідь підготовлені позиції і "вести вогонь".

Бойовики заявляють, що об'єкти інфраструктури в окупованому Донецьку посилені засобами протиповітряної оборони, а також "проведена робота по розосередженню запасу матеріальних засобів і створення схронів озброєння та боєприпасів на всій території ДНР для ведення тотального опору".

Нагадаємо, українська армія на Донбасі зазнала страшних втрат, ридає ціла країна.

Як повідомляв "Знай.ua", у стайнях Захарченка подуріли всі коні, лякають Донбас українцями.

Також "Знай.ua" писав, що на Донбасі розмінували найважливіший водопровід, плани бойовиків провалилися.

Донбас.Реалії: бойовики сліплять лазерами українських військових