У одній із шкіл анексованого Севастополя стався шокуючий інцидент, який міг стати причиною смерті школярки.

Про це розповіла сама дівчина та опублікувала відповідне відео.

За словами школярки, з даху у приміщення класу капала вода, і вона вирішила зняти це на відео. Однак якраз у момент зйомки частина стелі обвалилася прямо на дитину.

Повідомляється що вчителі змусили учнів видалити всі відео та фото інциденту, але не вдалося.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Директор школи Анжелла Евгущенко вже почала виправдовуватися, що такого більше не повториться, але на ремонт школи вже п'ять років не можуть виділити гроші, а сама будівля побудовано аж в 1875 році.

Нагадаємо, Томську область приголомшила новина, що вчителька початкових класів дозволила собі кілька разів вдарити другокласника об парту головою.

Як кажуть очевидці, вчителька таким чином вирішила покарати дитину з-за того, що учень захотів почухати ногу і відволікся від уроку. Страшні кадри опинилися в розпорядженні російських ЗМІ.

Керівництво школи підтвердило, що викладачка була звільнена відразу після скандалу, однак більш розгорнутих коментарів не дали. Як повідомляють джерела в поліції, порушено справу за статтею "Невиконання обов'язків по вихованню неповнолітнього". Прокуратура також займеться вчителькою в ході перевірки.

Поліція Росії

Раніше Знай.uа писав про те, що у Комсомольську-на-Амурі (Росія) вчителька побила школяра.

За словами учнів цього закладу, викладач завжди була "доброю і чуйною", а дев'ятирічний школяр – "хуліганом з неврівноваженою психікою", просять не судити її суворо.

Втім, коли дивишся відео, навряд чи можна виправдали жінку. Яким неслухняним хлопець не був, це навряд чи привід наздоганяти його по коридору із портфелем у руках, повалити на підлогу і бити.

Також Знай.uа повідомляв, що у Києві зняли короткометражний фільм, який розповідає реальну історію життя трансгендерної дівчини Валерії Шендер з Мінська. Автори відео порушили проблему цькування ЛГБТ-дітей у школі.