З'явилася інформація, що в Україні після президентських виборів у травні 2019 року українські медіагрупи закодують телеканали на супутнику.

Про це українським ЗМІ стало відомо завдяки повідомленням відразу декількох джерел у галузі - у сфері виробництва телеприставок і супутникового зв'язку.

Так, група 1+1 повідомила, що спільно з іншими медіагрупами готує кодування своїх телеканалів на другий квартал 2019 року, при цьому дату не встановили. Вона вже підписала угоду про постачання супутникових ТВ-приймачів.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Як і планувалося спочатку, закодовані пакети українських телеканалів продаватимуться через двох провайдерів - Viasat (належить Плюсам) і xtraTV (належить МГУ Ріната Ахметова).

Варто нагадати, що актор Станіслав Боклан, який справедливо вважається одним з найзатребуванішиї та високооплачуваних зірок театру і кіно в Україні, відкрито назвав Путіна сволотою, а його пропаганду – л**ном. Зірка не полізла за словом в кишеню на телепередачі у скандальної української журналістки Яніни Соколовської "Рандеву з Яніною Соколовською". Боклан заявив, що Путін – сволота, і нічого з цим не поробиш, Соколовська у свою чергу з цим погодилася. Тоді актор повторив свій вердикт. Він також розповів, що думає про російське телебачення і навіщо українцям його обов'язково дивитися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явилося відео, яке присвятили "Невидимому батальйону". Тобто жінкам, що б'ються на Донбасі з окупантами. Відповідний ролик з'явився в Facebook. Сентиментальний ролик створили завдяки інформаційній підтримці Міністерства у справах ветеранів України та фінансової підтримки уряду Швеції.

Нагадаємо, українська журналістка жорстко висміяла Захарову: "Героям слава, Лаврову привіт".

Як повідомляв Знай.uа відомий український телеканал різко вимкнули: що відбувається.

Знай.uа писав, суд заборонив відключати аналогове телебачення: що відомо.