У Києві через погану погоду було введено обмеження на в'їзд великого транспорту, що спричинило за собою пробки з вантажівок, які прямують в місто.

Вечірня негода на різних в'їздах спровокувала черзі з десятками вантажівок.

Як раніше говорили в Управлінні з питань цивільного захисту Київської міської державної адміністрації, дане обмеження буде діяти до тих пір, поки погода не покращиться.

Обмеження ввели о 16:00 перед вечірньою годиною пік, щоб забезпечити належну прибирання міста від снігу і пересування транспорту по дорогах столиці.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Нагадаємо, Чорні лісоруби увірвалися в Київ, люди власноруч борються з браконьєрами: "Мер в частці, чи як це розуміти?"

До Нового року залишається кілька тижнів, а то скоро в кожному будинку з'явиться головний різдвяний символ - святкова ялинка. Хоча масовий бум ще не почався, перші новорічні "красуні" вже почали завозити і в столицю. Як виявилося, багато хто з них не мають відповідних чіпів легальності. Подробиці дізнавалися Знай.uа.

Серед маси сосен - одиниці з чіпами

Одну з таких локацій нам вдалося знайти в Шевченківському районі, біля станції метро "Дорогожичі". Судячи з побаченої горі сосен, рахунок завезених дерев тут вимірюється не в десятки, а сотні.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Купа металу і довгі пробки: моторошне ДТП потряс столицю

У Києві сталася ДТП. Посередині дороги перекинувся мікроавтобус Ford.

Про це йдеться на сторінці "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

"ДТП з перекидання автомобіля Ford сталося на вул. Гавела. Деталі про причини та наслідки встановлюються", - зазначили в повідомленні.

Також "Знай.uа" писав про те, що Комунальники знову епічно облажались, негода косить жертв по всій Україні: ніколи такого не було, і ось знову

У перші дні грудня погода підготувала українцям чимало несподіванок – то розтане сніг, то утворюється суцільний лід на дорогах. І хоча чиновники звітують, що нібито "ситуація під контролем", але результати поки зовсім інші – численні травми, ДТП, виходити на вулиці стало просто небезпечно.