Американська актриса Періс Хілтон, якій вже виповнилося 37 років, нещодавно оголосила про розлучення з Крісом Зилкой і одразу ж приголомшила публіку ще однією новиною. Вона зізналася в бажанні стати матір'ю, скориставшись допомогою донора сперми.

Періс повідомляє, що жодного бажання виходити заміж у неї немає, але ось народити дитину сильно хочеться. З усіх варіантів сперма донора є, на її думку, найкращим. Інсайдери повідомляють, що вимоги до донора досить високі – акторці необхідно, щоб він був із заможного роду, мав привабливою зовнішність і високий інтелектуальний рівень.

Іноземні ЗМІ впевнені, що Хілтон так сильно хоче завести власних дітей, оскільки постійно спостерігає за щасливими моментами материнства своєї сестри Нікі. Поряд з цим побажання актриси до донору дуже високі і їй буде досить складно знайти підходящого кандидата. Щодо Періс вже летять жарти, на кшталт: "Мільйонери сперму не здають". Незважаючи на це, зірка налаштована рішуче і планує завагітніти вже найближчим часом, стверджуючи при цьому, що виховувати свого первістка цілком зможе і сама.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Що стосується її стосунки з чоловіками, то тут все не дуже гладко. Через два роки відносин, Періс скасувала заручини зі своїм бойфрендом Крісом, який тут же почав вимагати повернути йому кільце, на якому красувався діамант у 20 карат. Вартість такого скромного колечка сягає двох мільйонів доларів, але незабаром з'ясувалося, що хлопець жив за рахунок актриси і кільце їй подарував його друг.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Періс Хілтон знає, як привернути увагу публіки, і продемонструвала це, з'явившись на публіці в сексуальному вбранні лиходійки з Disney.

Як повідомляв портал "Знай.uа": згадуємо гучні романи Періс Хілтон, якій не дуже щастить з женихами.

ТакожЗнай.uа" писав, що відома світська левиця в честь улюбленого свята Хеллоуїн зробила в Instagram добірку з яскравих нарядів.