У Рівному співробітники військкомату зупинили посеред вулиці хлопця та намагались забрати його до військомату.

Про це повідомляє "InfoResist".

Відзначається, що у соцмережі вже гуляє ролик на якому видно, як люди у військовій формі у формі нецензурної лексики забороняють знімати їх.

Як виявилося, співробітники військкомату намагалися затримати хлопця не призовного віку і доставити його до військкомату.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

"Йшов на роботу, вийшов з дому, йду по тротуару в навушниках до мене під'їхала машина "хюндай і вийшов чоловік у формі і каже - чому ви не звертаєте на нас увагу, кажу - я вас не почув. Вони кажуть, присядьте до нас, ви повинні проїхати з нами до військового комісаріату. Я питаю - на якій підставі? Вони пояснюють, що якась операція з розшуку осіб, які ухиляються від армії, від військової служби", - пояснює Влад.

Хлопець відразу ж повідомив військовим, що він не призивного віку, проте вони не реагують та продовжили наполягати на поїздки до установи. Також він розповів, що пізніше сторони викликали поліцію, яка і розібралась у незрозумілій ситуації.

"Я пояснив, що я не призовного віку, вони мені кажуть, що все одно треба проїхати. Вони не пред'явили ніяких посвідчень, хамили, викликали поліцію на тій підставі, що я не хочу з ними їхати. Я теж викликав поліцію в свою чергу. У них не було моїх даних, вони не знали - хто я, що я. Вони просто підходили до людей", - розповів Влад.

Варто додати, що представник ОК "Захід" Анатолій Прошин підтвердив "вилов" молодих людей для відправки до військкомату.

Пашин відзначив, що подібні дії виконуються лише у відповідності до закону, адже українці масово не з"являються до військкоматів попри постійні виклики.

"Масово не виконується закон, люди не прибувають до військкоматів. Якби виконували у нас закон, такого б не було, ми вже йдемо на крайні заходи", - заявив він.

Крім того варто відзначити, що у мережі з'явилося відео, на якому українські поліцейські силою забирають молодого хлопця без причини і відвозять в невідомому напрямку. Ймовірно, хлопець - призовник, якого хочуть забрати у військкомат. Відео виклав користувач Андрій Короткін.

На записі видно, як чинять опір поліції мати й родичі молодого хлопця. Жінка кричить, плаче, просить не забирати хлопця, стає на коліна. На що копи просто відкидають її, щоб не заважала.

Нагадаємо, молодих хлопців масово виловлюють біля метро, матері налякані.

Як повідомляв "Знай.ua", українська армія окупувала престижний рейтинг.

Також "Знай.ua" писав, що воєнком розповів про осінній призов, українців виловлюють просто на вулиці.

Український призов: в армію потрібно більше обслуги - військовий експерт