В українській столиці навіть після закриття метро і припинення курсування громадського транспорту бувають тривожні інциденти на дорогах. Так, у Києві в ніч з 8 на 9 грудня на проспекті Лобановського авто патрульної поліції влетіло у тролейбус.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби патрульної поліції української столиці.

поліція

За інформацією копів, в результаті аварії ніхто не постраждав, авто поліцейських отримало механічні пошкодження.

"За участю службового автомобіля сталася ДТП на проспекті Лобановського. Обійшлося без постраждалих. У автомобіля патрульної служби механічні пошкодження передньої частини", - зазначили в прес-службі Нацполіції.

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

За словами свідків ДТП, патрульне авто на порожній дорозі "влетіло" у тролейбус, який їхав у депо. В результаті зіткнення передня частина автомобіля виявилася пом'ятою, з машини злетіла "мигалка". Самі патрульні травм не отримали. За попередніми висновками причиною ДТП стало недотримання безпечної відстані під час руху.

Варто нагадати, що в Миколаєві під час руху з вантажівки на легковий автомобіль, який їхав позаду, випав величезний металевий кіоск. Про це повідомили в патрульній поліції Миколаївської області. Зараз вже відомо, що жахлива ДТП сталася близько 10 години ранку на перехресті вулиці Театральна та проспекту Богоявленського. Відомо, що під час руху вантажівки з неї випав металевий кіоск, який ледь не приземлився на автомобіль, який їхав позаду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в листопаді в столиці в тестовому режимі запустили електронний квиток в наземному комунальному транспорті, але тестування його довелося призупинити через необхідність зв'язати наземний транспорт і метро. Також залишається відкритим питання щодо встановлення обладнання в маршрутках. Однак у приватних перевізників на цей рахунок свої "проти". У КМДА повідомили, що вже в грудні 2018 пасажири зможуть оплатити проїзд у столичному наземному транспорті і метро електронними пластиковими картками та квитками з QR-кодом через валідатори.

Нагадаємо, техногенна катастрофа в Києві: люди замерзають у власних будинках, тисячі постраждалих.

Як повідомляв Знай.uа кривавий поцілунок у лобове: у Києві маршрутка протаранила легковик, перші фото і відео.

Знай.uа писав, у Києві неробство комунальників врятувало злетівший з рейок тролейбус: ситуація на межі абсурду.