Перед здійсненням суїциду відома ведуча перервала ефір і вийшла зі студії: мабуть в цей момент вона прийняла трагічне рішення, пише Politeka.

Як повідомляють ЗМІ, ведуча радіостанції BBC Radio Shropshire Вікі Арчер раптово перервала ефір. Вона вийшла зі студії, сказавши колегам, що їй потрібна перерва. Після цього жінка повернулася до себе додому і звела рахунки з життям.

Тіло радіоведучої було виявлено її вітчимом, який заїхав до неї, щоб полагодити плиту. Після безуспішних спроб достукатися у двері, чоловік вирішив залізти у вікно, після чого і виявив мертву Вікі Арчер.

Вітчим радіоведучої негайно викликав медиків, а сам до їх приїзду зробив відчайдушні спроби повернути жінку до життя, роблячи їй штучне дихання.

Популярні новини зараз

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Коли прибула машина парамедиків, вони змогли лише констатувати смерть.

Відомо, що радіоведуча вже мала дві спроби самогубства, і тривалий період перебувала у важкій депресії.

Треба зазначити, що поліція підтвердила, що це було сплановане самогубство.

Вікі Арчер не змогла зупинити навіть відповідальність перед її трьома дітьми, якими вона зробила сиротами.

Сім'я Вікі вже зробила офіційну заяву.

"Ми все ще не можемо повірити в те, що її більше немає. Її інтерес до життя надихав оточуючих. Вікі була дивовижною матір'ю і дочкою. Її чарівність викликала усмішку у всіх, хто її знав. Вона осявала будь-яку кімнату", – вони поділилися.

Співробітник "Бі-бі-сі" Девід Дженнінгс прокоментував новину про смерть жінки: "Звістка про смерть Вікі Арчер стала великим горем для всіх нас. Всі колеги поважали її як чудову ведучу і журналістку, але найбільше нам подобалося, скільки щастя і добра вона приносила в свої шоу".

Нагадаємо, що ввечері 30 листопада Джордж Буш-старший помер у віці 94 років.

Як повідомляв портал Знай.uа у США помер автор видатних творів у галузі абстрактного експресіонізму і мінімалізму американський скульптор, письменник Роберт Морріс.

Також портал Знай.uа писав, що у понеділок після боротьби з хворобою, у лікарні Лос-Анджелеса помер відомий кінопродюсер Семюель Хадід.