У мережі з’явилося фото з ринку окупованого Донецька, де торгують зображеннями Путіна, ватажка «ДНР», а також москітними сітками.

“Донецк. Книжный рынок. Хорошее "продуктовое соседство")))”, - підписали фото у дописі.

Допис виклав у соціальну мережу Twitter користувач з ніком “hochu_dodomu”. На фото видно, що портрети президента РФ Володимира Путіна та лідера терористичного об’єднання “Донецька народна республіка” Дениса Пушиліна продають разом з дитячими книжками. Крім того, на торговельному місці встановлено стенд з написом «Ремонт та виготовлення москітних сіток», вочевидь, на вікна. На стенді, яке імітує вікно з такою сіткою також є фото нинішнього ватажка «ДНР».

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Нагадаємо, що на території тимчасово окупованого Донбасу відбулася так звана "інавгурація глави" "ДНР". У приміщенні місцевої опери Дениса Пушиліна офіційно "коронували" на фейкового керівника неіснуючої республіки. А днями у мережу просочилася скандальна інформація про імовірну коханку Пушиліна. Його 21-річна обраниця вже встигла отримати звання депутата самопроголошеної республіки.

Посли Європейського союзу ухвалили рішення внести у санкційний список дев'ять осіб, які були відповідальними за проведення незаконних виборів на території Донецької і Луганської областей, які окуповані бойовиками підтримуваних Росією угруповань "ДНР" і "ЛНР".

Раніше Знай.uа писав про те, що учасникам незаконних "виборів" в підконтрольних бойовикам районах Донецької області зарахували на рахунок мобільного оператора угруповання "ДНР" цілих 50 рублів.

Також Знай.uа повідомляв, що інформаційні служби "ДНР" знову перевершили самі себе новим фейком.