У суботу, 1 грудня, на трасі М-04 "ЛНР", в районі села Михайлівка сталася аварія. Відповідна інформація з'явилася у соціальних мережах.

"поліції" вирішили зам'яти цю справу та інформації про нього не з'являлося в офіційних джерелах. Про ДТП стало відомо завдяки групі "Свердловськ – ти повинен це знати" в соціальній мережі.

За інформацією джерела, в аварії винна "офіцер розвідки" "ЛНР".

"Увечері 1 грудня в районі села Михайлівка, Наталія Вікторівна Добранская, 1982 р., мешканка Дебальцеве, керуючи автомобілем "Toyota", р/н А 338 ХН, 161-й регіон РФ, в районі зупинки "Підгір'я" в селі Михайлівка, влетіла в дупу стоїть на зупинці автобуса "Isuzu", сполученням "Луганськ-Алчевськ", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

В результаті аварії Добранскую госпіталізували в реанімаційне відділення Алчевської ЦГМБ з діагнозом: алкогольне сп'яніння, політравма, численні переломи, множинні рани обличчя.

На щастя, пасажири автобуса серйозно не постраждали. Деякі з них отримали незначні травми, але від госпіталізації відмовилися.

"Наталія Добранская діючий працівник Народної Міліції ЛНР. Ні багато ні мало співробітниця розвідувального відділу. Очолювала інформаційно-аналітичну групу", - пояснюють в соціальній мережі.

Раніше повідомлялося, що в Хмельницькій області, 5 грудня, сталася страшна дорожньо-транспортна пригода з пасажирським автобусом.

Нагадаємо, автобус зносив усе на своєму шляху. В результаті зіткнення шість пасажирів травмовані, двоє у важкому стані.

Як повідомляв Знай. ua, брат Кадирова потрапив в смертельне ДТП. Охорона відібрала у свідків телефони, щоб жоден кадр не просочився в мережу.

Знай. ua писав, що Миколаїв сколихнуло неоднозначне ДТП, водії налякані. Постраждалих вдалося уникнути лише дивом.