Керівники і співробітники телеканалу "Інтер" отримали нагороду від Української православної церкви Московського патріархату за "працю на ниві духовного просвітництва".

Ордени преподобного Нестора Літописця І ступеня, медалі святого рівноапостольного князя Володимира та грамоти предстоятеля УПЦ (МП) їм вручили 6 грудня у Хрестовоздвиженському храмі Свято-Успенської Києво-Печерської лаври.

Як відомо з даних офіційного ресурсу УПЦ МП , церемонію нагородження очолив намісник Києво-Печерської лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павло.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Показати ще

Також були присутні голова Синодального відділу релігійної освіти, місіонерства та катехізації УПЦ митрополит полтавський і миргородський Филип і голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ, архієпископ ніжинський і прилуцький Климент.

Митрополит Павел передав вітання керівництву й співробітникам телеканалу "Інтер" від блаженнішого митрополита Онуфрія:

"Ви словом проповіді можете наставити людей на шлях, який веде до Бога. Сьогодні телебачення є практично рівноапостольним служінням, і від вас залежить безпосередньо, яку інформацію отримують люди. І коли ви приносите в серця людей мир і спокій, то це є тим засобом, який гасить полум’я ненависті і ворожнечі".

Дивіться: на Буковині знайшли фешенебельну резиденцію предстоятеля УПЦ МП Онуфрія

Нагадаємо, Зеленський терміново звернувся до українських військових. Як повідомляв "Знай.ua", ВР ухвалила законопроект про припинення Договору про дружбу, співробітництво і партнерство з Російською Федерацією. Також "Знай.ua" писав, у Порошенка прокоментували заяву митрополита про те, що діючий гарант у минулому нібито був іподияконом УПЦ МП.