Студія «Квартал 95» опублікувала на своїй сторінці в Facebook новий випуск шоу «Чисто News», в якому Євген Кошовий і Валерій Жидков обговорюють найбільш актуальні теми й події дня в Україні.

Сьогодні ведучі шоу розглянули питання можливого блокування інформаційних сайтів і заборону на носіння військової форми міністром інфраструктури Володимиром Омеляном, обговорили рейтинг прибутковості та збитковості українських банків, а також не залишили без уваги тему надбавки до мінімальної пенсії в розмірі 45 грн, яка тепер буде становити 1497 грн.

Валерій Жидков прокоментував підвищення пенсії фразою, що «відчути його можна тільки на слух».

Ще увагу гумористів Студії «Квартал 95» привернуло те, як обмовився Президент Порошенко, що «вибори в Україні пройдуть 31 жовтня» і заява генерального прокурора Луценка про «монополію на насильство». У числі інших тем дня – новина про затримання «липових» Сбушників співробітниками Служби Безпеки України.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

«Цвяхом програми» стало обговорення пункту про фінансування морського порту в Ірпені, який включений до бюджету міста на 2019 рік.

https://www.facebook.com/chistonews/videos/294053681222013/

«А ви знали, що в Ірпені є море? Ні? Ми теж» - так підписано відео нового випуску «Чисто News» на сторінці Студії «Квартал 95» в Facebook.

"Знай.иа" написав про те, як Зеленський зібрався "мочити коротуна"

Раніше "Знай.иа" повідомив про підвищення розміру мінімальної пенсії в Україні

Нагадаємо, що Верховна Рада прийняла рішення про неможливість проведення президентських виборів в Україні запланований термін