Новорічні свята вже близько, особливо на них чекають діти. Батьки звісно ж хочуть, щоб кожне свято малюкам запамяталось назавжди, тому і підходять до цього дуже креативно. У Києві є безліч можливостей для організації дитячих новорічних свят. Українцям розповіли про тенденції та ціни.

Про це інформує 1News.

Організацію свята для дитини потрібно довірити професіоналам.

МІСЦЕ

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Для початку потрібно визначитися, де саме ви хочете, щоб пройшло свято. Локації можуть бути різні, будь-то виїздне свято або домашнє. Головна умова – враховувати простір. Танцювальний майданчик — дуже важливий пункт при виборі місця, адже діти багато рухаються і їм потрібно місце для розваг, якими б вони не були.

ФОРМАТ

Далі потрібно визначитися з форматом. Це може бути вечірка закритого типу, де ви зустрінетеся зі своїми друзями і створите свято для дітей.

Ще один важливий момент – здивувати дитину, що в сучасному світі досить складно зробити. Дітям важливо брати участь у процесі, грати, бігати та веселитися.

Так сьогодні все більшоїпопулярності набирають квести. Процесіонали допоможуть вам у вибрі розваг та проведуть їх на високому рівні.

ЦІНИ

Ціна дитячого новорічного свята залежить від тривалості самого заходу, а також від того, що та кого ви хочете на ньому бачити. В середньому ціни сьогодні стартують від 150 гривень за одну дитину. Можна просто привести дитину на дитяче свято, де він заведе нових друзів і круто проведе час.

БЕЗПЕКА

Перед тим, як замовляти аніматорів, поцікавтесь, чи входить у його обов'язки стежити за безпекою дітей, а не лише розваги.

Адже батьки зазвичай залишають дітей самих, щоб їм було комфортніше розважатись, а батьки можуть у цей час відпочити та ні про що не турбуватися.

Вибір аніматорів — це дуже відповідальна справа. Особливо відповідально слід підходити до вибору головного фігуранта — Діда Мороза. Саме цей ключовий персонаж дарує відчуття дива дитині.

Крім традиційних героїв новорічних свят сьогодні у тренді сучасні мультперсонажі. Поцікавтесьу дітей, кого вони хочуть бачити на своєму святі.

Нагадаємо, астрологи розповіли, як правильно загадувати бажання в новорічну ніч, щоб воно обов'язково здійснилося.

Як повідомляв портал Знай.ua, киянам розповіли, чого чекати від організації нового року в місті.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові відкрилась перша в цьому році резиденція Святого Миколая. Найменших українців чекає яскраве свято та багато вражень.

Дивіться: Як правильно зустрічати рік Жовтої Свині