"Укрзалізниця" офіційно продовжила роботу квиткових кас вокзалу станції "Київ-Пасажирський" ще на дві години за графіком - до 24:00.

Тепер у такому режимі на столичному вокзалі буде працювати 31 касса.Работу квиткових кас вокзалу станції "Київ-Пасажирський" поздовж ще на дві години - до 24:00.

"Робота квиткових кас вокзалу станції Київ-Пасажирський сьогодні продовжена до 24 годин. Загалом в такому режимі на столичному вокзалі буде працювати 31 каса. До уваги тих, хто сьогодні вирішив купити проїзний документ саме в залізничній касі", - зазначили в УЗ.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Як відомо, раніше в "Укрзалізниці" повідомляли, що роботу квиткових кас вокзалу станції Київ-Пасажирський сьогодні продовжено до 22:00. Через перезавантаження системи 4 грудня спостерігалися випадки, коли після оплати квитків пасажири не отримували підтвердження транзакції, а квиток не надходив на електронну пошту. Для вирішення проблеми фахівці УЗ вирішили обмежити кількість підключень.

5 грудня "Укрзалізниця" заявила, що робота сервісу замовлення квитків на поїзд онлайн booking.uz.gov.ua стабілізована. Так, пасажирам, які купували квитки увечері 4 грудня 2018, оплатили замовлення до 19:00 години і їх транзакції були підтверджені банком, вже надіслали квитки на електронні адреси.

Втім, ситуація 5 грудня, ввечері, вийшла з-під контролю. Приміром, на столичному вокзалі черги були практично кілометрові, люди скаржилися, що не працює онлайн-продаж квитків на потяги. Та й самі рейси відкривають поки що досить вибірково. Дістатися у західні регіони нашої країни виявилося складніше: відкривають тільки один-два потяги, із завищеною удвічі ціною.

Самі пасажири виправдовують це передноворічним ажіотажем, готові віддавати навіть значно вищі суми, аніж раніше через брак місць і ризик не потрапити на свята до рідних.

При цьому, інші вже шукають альтернативні маршрути: намагаються замовити квитки на автобуси дальнього та ближнього слідування. Більшість напрямків, як прокоментували 5 грудня кореспондентам "Знай.ua" співробітники київського центрального автовокзалу, відкриються не раніше 15 грудня – маються на увазі рейси, котрі призначені після 20 числа поточного місяця.

Дивіться: Квиткова лихоманка і збій системи: "Укрзалізниця" не впоралася з продажем квитків

Нагадаємо, у мережі показали, який ажіотаж спровокувала "Укрзалізниця" із затримкою продажу квитків. Як повідомляв "Знай.ua", "Укрзалізниця" змінила графік експресу в Бориспіль Також "Знай.ua" писав, "Укрзалізниця" запускає новий маршрут до Європи.