Компанія Welkron була заснована професіоналами своєї справи – трейдерами, брокерами, інвесторами і банкірами. Саме тому, незважаючи на те, що працює в Україні вона не так-то й довго, кількість людей, які працюють з компанією зростає кожен день.

Давайте ж спробуємо дізнатися, в чому їх переваги і чому трейдерам потрібно обирати саме Welkron.

Welkron – брокер нового покоління

Однією з найважливіших переваг компанії є новітнє обладнання та торгові платформи нового покоління. Все це створено саме для зручності їх клієнтів.

Крім цього, цілодобово працює служба підтримки, яка не тільки відповість на всі ваші запитання, але і допоможе розібратися у всіх нюансах, які можуть цікавити початківців трейдерів.

Мабуть, найголовніші достоїнства Welkron – це один з найліквідніших ринків у світі, який дає величезні можливості, як початківцям, так і людям з великим досвідом.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Фондовий ринок США

Валютних пар в компанії налічується більше 150. Кредитне плече, яке зможе убезпечити вас - 1: 100, 200, 500.

Так, в компанії зуміли зробити все, щоб вам було зручно працювати. Ви можете торгувати на валютному ринку, не виходячи з свого будинку, або ж сидячи в будь-якому закладі. Для цього вам потрібно лише встановити торговий термінал і все.

Торгівля акціями в наш час один з найцікавіших ринків у світі. Звичайно ж про це потурбувалися і в компанії Welkron. Відразу ж після реєстрації вам будуть доступні торгові операції з найпопулярнішими компаніями світу.

Якщо ви спеціалізуєтесь торгівлею фондовими індексами, то це також не є проблемою для компанії. У Велкроні зробили все, щоб задовольнити в повному обсязі потреби своїх трейдерів.

Крім цього, компанія Welkron надає своїм клієнтам вигідні умови торгівлі золотом і сріблом на найсучаснішій платформі MetaTrader 4.

Мінімальний депозит в компанії – 500 доларів. З такою сумою ви відразу ж отримаєте кредитне плече 1: 200, яке допоможе захистити ваші гроші.