Початок тижня, 3-4 грудня буде без опадів практично у всіх областях України. Лише на заході країни очікується мокрий сніг з дощем.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Києві 3 грудня фахівці обіцяють туман і видимість 200-500 метрів. Про це попереджає прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

На заході прогнозується дощ зі снігом, температура до +5 градусів. Також тепло буде на півдні +4 градуси. А ось зимовий холод відчують на собі жителі півночі, де денна температура становитиме -3 градуси і сходу до -2 градусів. У Києві вдень буде близько -2 градусів.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

У вівторок, 4 грудня в центрі і на заході України синоптики обіцяють мокрий сніг з дощем і температуру вночі від 0 до -2 градусів. Вдень температура повітря прогріється до +3 градусів.

На сході України вночі до -9 градусів, а вдень до -3. На півночі – вночі очікується -1 градус, вдень +1 градус. На півдні буде тепліше і навіть вночі температура не опуститься нижче нуля, а вдень буде до +5 градусів.

Раніше повідомлялося, що 4 грудня, в результаті впливу атмосферного фронту на заході і півночі країни, українців "порадує" мокрий сніг та ожеледиця на дорогах.

3-5 грудня в столиці температура повітря поступово підвищиться до відлиги. Сніг та мокрий сніг найбільш ймовірний 4-5 грудня.

Нагадаємо, погода в грудні змусить українців забути про Новий рік. Перший місяць зими порадує українців теплою погодою, а середньостатистична температура повітря буде від – 3 до +1.

Як повідомляв Знай. ua, колючі морози закриють українців будинку. Майже у всіх областях 3 грудня буде хмарно з проясненнями.

Знай. ua писав, що найсильніші вітру, дощ і ожеледиця будуть радувати українців цілий тиждень, і це ще не все. Погода готує "приємний" сюрприз.