У Києві практично одразу після проведення обшуку у рамках справи про інтимний скандал з чиновником Національної поліції Олександром Варченком, затримали відомого українського блогера, Олександра Барабошко.

Це підтвердила на сторінці у Facebook журналістка Анастасія Браткова:

"Саша у військовій прокуратурі Затримали! Він самостійно попрямував туди для дачі показань, як свідок. І його там залишають на ніч. Висуватимуть підозру", - написала вона.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Очікується, що сьогодні в Печерському районному суді відбудеться засідання щодо обрання запобіжного заходу. Свого часу Барабошко був радником Міністра інформаційної політики Юрія Стеця.

Олександр Барабошко

Пізніше керівник студії "Мамахохотала" Роман Грищук також зазначив у Facebook, що прокуратура затримала блогера, а також забрала його телефон і техніку.

Олександр Барабошко

Обшуки пов'язані із затриманням політтехнолога Володимира Петрова, який стався напередодні. Петрову висунули підозру в ч. 2 ст. 163 (порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної чи іншої кореспонденції, що передаються засобами зв'язку або через комп'ютер) і ч. 2 ст. 182 (порушення недоторканності приватного життя) КК України.

Олександр Барабошко

Олександр Барабошко

Дружина Олександра Варченка, Ольга, яка є першим заступником голови Державного бюро розслідувань заявляла, що провокація проти її чоловіка пов'язана з її професійною діяльністю.

Дивіться: Поліцейський Варченко називає звинувачення у домаганнях від студентки підставою

Нагадаємо, фігурантку секс-скандалу з чиновником МВС оголосили в розшук. Як повідомляв "Знай.ua", у ГПУ підтвердили затримання в Києві політтехнолога Володимира Петрова, якого підозрюють в організації найгучнішого секс-скандалу в Україні. Також "Знай.ua", учасниця секс-скандалу з чиновником МВС з'явилася та розповіла нові подробиці.