Московський провідник промишляв контрабандою. Поїзд Москва-Харків якраз проходив перевірку, коли в одного з працівників залізниці оглядова група виявила 15 шуб з лисиць і песців, передає Державна Прикордонна служба України в четвер, 29 листопада. Вироби знайдені в міжстельовому просторі поїзда. Прикордонники розповіли, що провідник намагався таким чином незаконно перевезти хутряні вироби через кордон.

"Виявили товар прикордонники Харківського загону спільно з митниками учора ввечері. Під час перевірки одного з вагонів поїзда, в конструктивних особливостях транспортного засобу, а саме - в міжстельовому просторі, спільна оглядова група знайшла 15 хутряних виробів з лисиць і песців. Власником незаконного товару виявився провідник - 34-річний громадянин України", - йдеться в повідомленні.

На порушника складено протокол, товар вилучено у встановленому порядку, зазначили в ДПСУ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , у Словаччині поліцейський пес спіймав двох контрабандистiв-українців, яким вдалося втекти під час проведення операції з їх затримання.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Зараз вже відомо, що інцидент стався днями в місті Кошице. Відзначається, що правоохоронці переслідували відразу чотирьох українців, які отримали величезну партію контрабандних цигарок з вагону вантажного потягу. Силовикам вдалося затримати двох українців, ще двом вдалося втекти.

Однак під час затримання поліцейський собака напав на одного з зловмисників, який активними діями спробував втекти.

"Щоб затримати втікачів, поліцейські скористалися послугами спеціально навченої вівчарки. Пес взяв слід і невдовзі знайшов людину в заростях. Патрульний наказав собаці залишатися на місці, але людина першою напала на службову собаку з палицею, а пес у відповідь трохи погриз нападника", - розповіла прес-секретар місцевої поліції Ленка Іванова.

Також журналісти розповіли, що собака міцно вчепилася зубами в "нижню частину спини". Другого українця також вдалося затримати за допомогою службової вівчарки , однак він постраждав трохи менше.

Зараз вже відомо, що вилучену партію цигарок правоохоронці оцінили у 23 тисячі євро. Затриманих українців видворили з Словацької Республіки з забороною проживання на її території.

Нагадаємо, Українські фермери приховують факти отруєння худоби, щоб не втратити покупців молочної продукції, - експерт.