Мобільні оператори «Київстар», «Vodafone Україна» і Lifecell оголосили про те, що повністю готові до роботи в умовах воєнного стану в країні. Про це повідомляє «Хвиля».

«Мережа мобільного та фіксованого зв'язку «Київстар» працює в звичайному режимі, і у абонентів немає приводу для занепокоєння. Якщо будуть якісь зміни в порядок та умови надання послуг, ми оперативно повідомимо про це абонентам», — розповіли в прес-службі «Київстару».

У той же час в прес-службі Lifecell нагадали, що згідно з законодавством, обов'язком операторів є забезпечення повної готовності своїх мереж до роботи в умовах воєнного стану.

«Lifecell готовий забезпечити роботу своєї мережі в умовах надзвичайного або воєнного стану, в тому числі можливість оповіщення абонентів. Однак точно сказати про те, що зміниться в роботі компанії і як це відіб'ється на абонентах, можна буде тільки після схвалення указу президента Верховною Радою», — попередили в прес-службі мобільного оператора.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

У компанії додали, що зараз мережа lifecell працює в штатному режимі.

Варто відзначити, що в прес-службі «Vodafone Україна» також підтвердили готовність забезпечити роботу своєї мережі в умовах надзвичайного або воєнного стану. Оператор повідомив, що перебої в роботі не спостерігаються.

Нагадаємо, що 26 листопада в Україні, згідно з указом президента, офіційно ввели воєнний стан на 30 діб. Як зміниться наше життя простих громадян? Відповіді на ці запитання ексклюзивно для "Знай.uа" дали відомі адвокати Сергій Старенький та Сергій Бевз.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці бояться негативних наслідків воєнного стану. Невизначеність призвела до того, що люди масово скуповують на ринку американську валюту, створюючи збільшення курсу і, як наслідок, обвал гривні.

Також портал Знай.uа писав, що у зв'язку з введенням в деяких областях України воєнного стану охорона об'єктів інфраструктури буде значно посилена. Відомо, що такими об'єктами є: вокзали, залізничні станції, морські порти та аеропорти.