Днями у мережу просочилася скандальна правда про імовірну коханку новоспеченого глави так званої "ДНР" Дениса Пушиліна.

Денис Пушилін

Відповідну інформацію та фото злили анонімні користувачі у соцмережі "Вконтакте".

Користувачі показали нового "депутата" самопроголошеної проросійської "ДНР". "Парламентарієм" стала 21-річна Марія Богатова.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Судячи з фото, розміщених в її профілі в соціальних мережах, дівчину цікавлять далеко не закони та офіційні заходи. Фото нового "депутата" "парламенту" було опубліковано днями у соцмережі.

"Ще одну мамкину "депутатку" парламенту "ДНР" вам в стрічку. Зустрічайте, "великий" парламентарій і "наймудріший" законотворець Богатова Марія Андріївна, 21 рік", – іронізують користувачі.

Однак, знайшлися і ті користувачі мережі, які переконані, що дівчина отримала свій "мандат" чесним шляхом. Мається на увазі версія про те, що 21-річна Богатова, нібито, є коханкою Пушиліна.

Нагадаємо, напередодні так званої "інавгурації" нового ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна в окупованому Донецьку раптово зник сигнал українського оператора мобільного зв'язку Vodafone.

Бойовики "ДНР"

Вранці 20 листопада на теренах соціальних мереж з'явилися повідомлення з інформацією про зникнення мобільного зв'язку українського оператора Vodafone в окупованому Донецьку, передає "Діалог.UA".

Раніше Знай.uа писав про те, що на території тимчасово окупованого Донбасу відбулася так звана "інавгурація глави" "ДНР". У приміщенні місцевої опери Дениса Пушиліна офіційно "коронували" на фейкового керівника неіснуючої республіки.

Денис Пушилін

"Офіційна" частина почалася близько полудня за місцевим часом. "Присягу" на вірність народу новий лідер приніс в присутності майже тисячі чоловік. Це, зокрема, делегати з ЄС, РФ, "ЛНР", члени "уряду" ДНР, "депутати народної ради".

Також Знай.uа повідомляв, що інформаційні служби "ДНР" знову перевершили самі себе новим фейком.