У Києві на Майдані Незалежності в річницю початку Євромайдану в Будинку Профспілок, де в пожежі загинули люди під час подій Революції Гідності, відкрився фастфуд Kentucky Fried Chicken (KFC).

Відкриття відбулося 21 листопада - в День Свободи і гідності, у п'яту річницю Євромайдану.

Пізніше біля будинку Профспілок поліція застосувала сльозогінний газ і затримала активістів, які протестували проти відкриття закладу. На знак протесту вони розмалювали фасад та притягнули шини. Щоправда, через деякий час активістів відпустили.

А вже сьогодні, 22 листопада, ресторан KFC у відбудованому Будинку профспілок зачинили для відвідувачів раніше від його означених робочих годин, а на вітрині з'явилась табличка з написом, що заклад тимчасово не працює.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Про те, що коїться у щойно відчиненому закладі швидкого харчування на місці кривавих подій Євромайдану повідомив журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці у Facebook.

"Після невеликої штовханини з охороною, вийшов адвокат фастфуду KFC та оголосив, що на сьогодні заклад закривається. Вимагаємо, щоб назавжди закрився. Він пішов комусь дзвонити", - написав журналіст.

Блогер Іван Оберемко розмістив фото з написом про закриття фастфуду та прокоментував подію:
" Упс, здається Katsap Fucking Cunts трошки всьо".

Користувачів соціальних мереж обурило відкриттям ресторану Kentucky Fried Chicken (KFC) у Києві на Майдані Незалежності в Будинку профспілок, в якому згоріли люди. Свій гнів вони висловили у Facebook на офіційній сторінці Kentucky Fried Chicken в Україні, коментуючи повідомлення про відкриття.

"KFC, ви мерзотники. Бажаю вашій мережі у нашій країні фінансових та інших негараздів", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, у чиновників вже стає традицією говорити про розслідування злочиниів проти Майдану в День Гідності і Свободи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці згадують криваві злочини "Беркута" на Майдані.

Також "Знай.uа" писав, український фільм про Революцію Гідності побореться за "Оскар".