"Укрзалізниця" з наступного тижня відновить продаж квитків на дати після 9 грудня. Про це повідомила прес-служба УЗ, передає Хвиля.

Укрзалізниця

Квитки на поїзди далекого прямування потрапляють у продаж за 30-45 днів, але рейси з 9 грудня, коли в Україні вводиться новий графік руху на 2018/2019 роки, не потрапили в систему booking.uz.gov.ua і залізничні каси вчасно.

Укрзалізниця

"Укрзалізниця" пояснила, що це пов'язано з необхідністю скоригувати графік під запуск швидкісного експреса "Київ-Пасажирський — аеропорт Бориспіль".

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

потяг

Раніше ми писали, що Укрзалізниця анонсувала зміну десятків маршрутів і графіків руху швидкісних поїздів Інтерсіті.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Укрзалізниці.

У повідомленні йдеться, що у зв'язку з реконструкцією стрілочних переводів на станції Вакуленці в Полтавській області зміниться маршрут та графік руху швидкісних поїздів Інтерсіті. Зміни торкнуться десяти поїздів.

За новим розкладом поїзда будуть курсувати у період з 24 по 30 листопада.

Укрзалізниця

Також раніше ми писали, що 12 листопада, ПАТ "Укрзалізниця" оголосило про те, що нова назва для експреса "Бориспіль" вже є. Так, швидкісний поїзд з української столиці в аеропорт буде називатися Kyiv Boryspil Express, що дослівно перекладається, як "Київ Бориспіль Експрес", повідомляє прес-служба підприємства.

Варто уточнити, що остаточну назву для нового маршруту обирали шляхом голосування.

При цьому назва вибирали з таких варіантів: UZ Air, Kyiv Boryspil Express, Лелека, UZ Express, Січ, Sky Express, Чумак, Аерошатл, Либідь.

Раніше "Укрзалізниця" запускала в тестовому режимі новий швидкісний поїзд до Міжнародного аеропорту "Бориспіль". А після цього оголосила конкурс на кращу назву для експреса.

Нагадаємо, швидкість поїздів "Інтерсіті+" може збільшитися на 20-25% після того, як "Укрзалізниця" купить вагони компанії Talgo.

Нагадаємо, Укрзалізниця проводить конкурс на назву нового експреса.

Знай.іа писав про те, що в "Укрзалізниці" почнуться перевірку на предмет доцільності підвищення вартості послуг.