Робочий тиждень тільки розпочався, але було б непогано дізнатися, що чекає нас по його завершенню. Аби прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки, точним прогнозом на основні вірування наших предків в ексклюзивному коментарі "Знай.ua" поділилася відома віщунка та провидиця Світлана Калашник.

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня)

Експерт попереджає: тиждень буде досить перенасичений подіями, з людьми краще поводитися делікатно, бути максимально привітним та добродушним, наскільки це можливо.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Діяти за принципом – "що посієш, те й пожнеш". Що стосується здоров'я, можлива емоційна перевантаження, велика небезпека виходу в глибоку депресію. У любовних питаннях проявляйте нестандартні підходи, ваш партнер претендує на особливе ставлення. Ідеальний період для творчості та рукоділля.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня)

Для вас це – тиждень кохання і земних утіх, буде складно себе контролювати, але можете втілити ідею, яку давно приховували, або навіть зачати дитину. завдання знайти для цього ідеального партнера. Здоров'я може порушитися якимось різким появою недуги, яка не відповідає вашому віку.

У трудових питаннях очікуйте початок нової справи, народження партнерських відносин, заснованих на повній довірі. Однак тримайте владу і управління в своїх руках.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня)

Ваші вороги відчувають тимчасову слабкість, не дайте їм шансу скористатися цим, повсюди розставлять пастки, слід бути максимально уважними. Здоров'я буде відмінним, очікуйте відновлення внутрішніх сил, м'язового тонусу. Трудові будні принесуть нові досягнення і сміливі кроки. Повне оновлення старих проектів або створення нових цікавих справ. У любові вас чекають щиросерді дари, приймайте їх з радістю. Намагайтеся реально оцінювати ситуацію.

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня)

Результат вашої роботи буде помітний іншим тільки наприкінці цього тижня, ви покажете неймовірну стійкість перед життєвими проблемами, руйнуваннями.

Так само вам не вдасться більше приховувати і не помічати захворювання, воно стане явним для всіх. У справах краще приділити час обліку фінансів та контролю за їх рухом. Займіться не більшим бізнесом, який зможе міняти свій формат виходячи з навколишніх факторів. Не бійтеся нічого, це сприятливий період у всіх сенсах.

Дивіться: Слов'янські боги на картинах Віктора Крижанівського

Нагадаємо, розкрито невідомі властивості молитви "Отче наш".Як повідомляв "Знай.ua", синоптики поділилися прогнозом погоди на тиждень. Також "Знай.ua" писав, через бідність українці масово переходять на сухарі.