подорожчання продуктів

Святковий стіл або дірка від бублика: яких цін на продукти чекати до Нового року

В Україні до кінця 2018 року помітно зростуть ціни на продукти харчування. Такі прогнози озвучили експерти Асоціації постачальників торгівельних мереж, а також Асоціації фермерів та приватних землевласників України. На думку спеціалістів, ціни на деякі категорії продукти зростуть на 15-20%.

комуналка

Тарифи 2018: як законно "врізати" суми в платіжках

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Українці можуть платити вчетверо менше за тепло, якщо здійснять ефективний енергоаудит у своїх будинках. Як пояснив директор спецпроектів науково-технічного центру "Психея" Геннадій Рябцев, на сьогодні тарифи на гарячу воду і опалення відрізняються не тільки в містах, навіть до конкретного будинку можуть бути прив'язані різні розцінки.

Йосип Кобзон махає

В мережу потрапили останні фото Кобзона: слабкодухим краще не дивитися

У мережі з'явилися останні прижиттєві світлини відомого російського співака Йосипа Кобзона. Фотографії опублікувала російська акторка Аліка Смєхова в своєму Instagram. Знімки зроблені в березні 2018 року, у день народження акторки. Через місяць, у квітні 2018-го, Кобзона госпіталізували через проблеми зі здоров'ям.

Придністров'я

Загрозу для України з Придністров'я видно навіть з космосу: фото

Путін створив новий осередок загрози під боком України - в окупованому Росією Придністров'ї РФ блокує доступ до потенційно небезпечних військових складів, розташованих фактично на кордоні між Україною та Молдовою, а наявність російських військових лише посилює напругу і небезпеку.

На території молдавського Придністров'я, біля кордону з Україною, розташовані потенційно небезпечні склади, на яких зберігається понад 20 тисяч тонн боєприпасів і куди немає доступу міжнародних спостерігачів, оскільки його блокує Росія.

"Брехлива гра Порошенка": ображена Приходько знайшла крайнього

Колишня українська співачка, а віднедавна член партії "Батьківщини" Анастасія Приходько переконана, що ведуча "Рандеву" Яніна Сколова спеціально принижувала в ефірі Юлію Тимошенко, щоб спровокувати її (Приходько). Про це колись популярна співачка написала на своїй сторінці в Facebook. Приходько зазначила, що не вперше бере участь у зйомках цієї програми.