Не так давно деякі українці знайшли ще один спритний спосіб вигідно ввозити в країну автомобілі з-за кордону. Варто зазначити, що до проблеми "євроблях" в нашій країні зовсім скоро може додатися ще і проблема "азіаблях".

Як виявилося, днями в українському місті Дніпро вже помітили автомобіль з кувейтськими номерами. Так, Infiniti з номерним знаком Кувейту, який, найвірогідніше, обійшовся власникові близько 900 тисяч гривень, розгулює вулицями Дніпра. Вперше фотографія цього автомобіля з'явилася в соціальній мережі Facebook.

Раніше в нашу країну багато іномарок потрапляло саме з Європейського союзу, в результаті чого у багатьох тепер виникла проблема з їх реєстрацією. І навіть зараз український уряд не в силах вирішити проблему "євроблях".

Можна припустити, що Infiniti з номерним знаком Кувейту в Україні — це тільки початок, а за нею піде масове ввезення автомобілів з екзотичних країн. Приміром, з арабських країн до нас можуть ввозити розкішні дорогі авто. Тоді в нашій країні з'являться "азіабляхи", а за ними купа головного болю для української влади.

Популярні новини зараз

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше керівник Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко зазначав, що діяльність так званих "євробляхерів" повністю не відповідає суспільним настроям. Більш того, він закликав активістів більше не перекривати дороги в Києві, адже це погано відбивається на житті мільйонного міста.

Нагадаємо, що митниця в Івано-Франківську була заблокована власниками автомобілів на іноземній реєстрації. Уточняться, що люди почали протести через необґрунтоване збільшення митних платежів.

Як повідомляв портал Знай.uа, новий закон про розмитнення авто, прийнятий Радою нещодавно, поставив під загрозу можливість володіння машиною і можливість її купити – принаймні, на це скаржаться самі водії.

Також портал Знай.uа писав, що український блогер Олексій Тамразов на своїй сторінці в Facebook іронічно "заступився" за законодавство, почавши з того, що законопроект враховує інтереси громадян, правда, не всіх, а тільки дуже, дуже забезпечених.