У вівторок, 13 листопада, Київський райсуд Харкова відмовив у клопотаннях адвоката потерпілих Ларисі Матвєєвій. Раніше вона просила викликати в суд як свідків медсестру з наркоцентру і експертів, які проводять психіатричну експертизу за обвинуваченою у смертельній ДТП у Харкові Оленою Зайцевою.

"До сьогоднішнього моменту немає відомостей про те, що свідок Федірко (лікар-нарколог - ред.) взагалі не буде знайдено. Щоб зняти це питання з розгляду, вважаємо за необхідне допитати в якості свідка медсестру, яка була при огляді Зайцевої", - заявила Матвєєва.

Представник потерпілих також попросила допитати експертів, що проводили психіатричну експертизу по Зайцевій.

"Зазначені експерти-психіатри проводили експертизу по Зайцевій з точки зору психічного стану в момент ДТП. Але в експертизі відсутні відомості про те, що Зайцева в момент ДТП була у стані, викликаному вживанням наркотичних або інших одурманюючих засобів", - пояснила Матвєєва.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Варто відзначити, що у задоволенні обох клопотань суддя Попрас Віктор відмовив. До справи долучили тільки чеки про повернення грошей, переданих близьким жертв.

Вже відомо, що наступне засідання по справі Зайцевої та Дронова відбудеться 20 листопада.

Нагадаємо, що один із постраждалих під час ДТП в центрі Харкова в жовтні 2017 року відмовився від претензій до обвинуваченої Олени Зайцевої. Про це заявив один з адвокатів Євген Мельниченко.

Як повідомляв портал Знай.uа, захист іншого підозрюваного в аварії, Геннадія Дронова, запросила додаткову експертизу. І її результати виявилися досить несподіваними для громадськості. На думку адвоката Сергія Перепелиці, експерти навмисне закрили очі на багато важливих деталей резонансної ДТП.

Також портал Знай.uа писав, вдова одного з загиблих на місці ДТП у Харкові – 27-річного Олександра Євтєєва, Оксана, опублікувала у своєму Instagram зворушливий пост, де називає свого чоловіка ангелом і з болем пише, що сьогодні знову прокинулася там, де його немає.